16 komentarų on "skardinės atidarymas"


  1. Na tiesiog, kaip sakoma, viskas pagal „ranką“ – kairarankiai atidarinėja su kaire ranka pagal laikrodžrio rodykle 🙂 Beje, seniai jau teko skardinę barškinti (išskyrus alaus) norint atidaryti… 🙂

    Atsakyti

  2. Aš konservų nevalgau, tad patirties tame neturiu, bet pamenu sesei atidarinėjau su atidarytuvu ir jei neklystu pradžioje su dešinę pagal laikrodžio rodyklę sukau 😀 Ir tuo metu tikrai susimasčiau, kaip čia db atidaryti.

    Atsakyti

  3. Nesvarbu ar prieš ar pagal laikrodžio rodyklę, bet iš nuotraukos matyt, kad atidarytuvu visiškai nemokama naudotis. Atidarytuvo galą reikia atremti į skardinės briauną, tuomet bus atidaryta greit, tvarkingai palei pat kraštelį ir be jokių pastangų.

    Atsakyti

  4. gintarai, pabandyk padaryti įremto į briauną atidarytuvo foto :). o „einant“ briauna, atidarytuvas lipa laukan, tai kaip tada atidaryti?

    Atsakyti

  5. Visą gyvenimą konservų atidarymas man buvo didi misterija. Niekaip nesugebėdavau gražiai atidaryti skardinės. Kol neišsiaiškinau, kad dėl šio trūkumo kaltas mano kairiarankiškumas. Mat atidarytuvai yra nesimetriški. Jie yra pritaikyti atidarinėti dešine ranka – prieš laikrodžio rodyklę. Po šio atradimo visos skardinės atsidaro puikiai 🙂

    Atsakyti

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *