arbatžolių koncentracija stiklainyje

neplaunamas puodelis ir arbatos stiklainis, arbatinukas, turi blogą tendenciją, kad juos kažkada reikės išplauti, nepriklausomai nuo mūsų valios, bet priklausomai nuo jų užteršimo. toliau sėkmingai raugiant ir presuojant arbatžoles kasdieniame darbiniame arbatinyje, prisiminiau šį straipsnį – dabar sėdžiu skaudama galva ir kaltinu arbatą, kuri čia, turbūt, visai nė prie ko. klasikinis mandagių piliečių klausimas ne tik svečiuose – ar stiprią? – ką? aaaa, arbatą? – ne, nelabai, bet cukraus daugiau (chaliava čia lošia ir saldina svečių surūgusią nuotaiką, nes šokoladinių pyragėlių niekas nesiūlo – tokiam atvejui aš turiu pasiruošęs įstabaus skonio, nuostabios formos, gaivaus natūralaus kvapo sausainius „gaidelis„, kurie man patinka). tai štai, 3-jų sekundžių arbatos pakelio pamirkymas karštame vandenyje, pačioje difuzijos pradžioje, ir gaunama silpna arbata, arba netgi 2, o kartais ir3 puodeliai tokio birzgalo. mano bandymas: vieną arbatos pakelį/maišelį išbėrus į 1 litro tūrio talpos arbatinį, arbatžolės net nepastebimos, lašas jūroje. atitinkama ir koncentracija, o aš mėgstu stipresnę arbatą vartoti.

reziumė: ar arbatiniame esančias arbat(žole)s jau reikia keisti?

p.s. aš kaip minimum nusipelnau iždininko pareigų arbatos partijoje.

11 komentarų on "arbatžolių koncentracija stiklainyje"


  1. vienintelis pastebėtas trūkumas, tai ženkliai sumažėjęs arbatos kiekis. bus matyti. ai, ir arbatos skonis dar kažkoks neaiškus, lyg per miglą.

    Atsakyti

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.