link alaus silpnybės

blogas tas individas, kuris giriasi esąs alaus mėgėju, bet suklumpa lygioje vietoje:

  • kam 4 alaus yra jau per daug. mitas ar ne mitas, skanavimas ar lakimas, bet alus yra sutvertas dažnam jo pritaikymui wc, miške, kelnėse ar gamtoje, o ypač žiemos metu;
  • net mėgėjams ir beveik diletantams nereikia atidarytuvo, nes jis visada po ranka – kitas alaus butelis, su kuriuo atidarant ausis maloniai lepina „čpok“ garsas;
  • su aukščiau paminėtais punktais yra susiję ir tai, kad jeigu „atidarytuvai“ baigėsi, anoks tu vartotojas – išgėrei kaip boba pora bonkių alaus ir labanaktis;
  • kalbant ne apie buitinį brinkimą aluje, gera pradžia yra 1 l bokalai;
  • be alaus nėr žmogaus – to nereikia atsiminti, tuom reikia gyventi. tai religija ir menas;
  • dar kažkurios protingos tautos atstovai pasakė, kad alus yra skysta duona, todėl jeigu duonos nevartoji – fail;
  • lengva įsivaizduoti bambalių galimybes, bet ne visiems tai yra lengvai įveikiama užduotis;
  • visi alaus mylėtojai myli naminius gyvūnus, o ypač – katukus, kurie juos dažnai rytais aplanko.

8 komentarai on "link alaus silpnybės"


  1. • kam 4 žolės yra jau per daug. mitas ar ne mitas, skanavimas ar lakimas, bet žolė yra sutverta dažnam jos pritaikymui wc, miške, kelnėse ar gamtoje, o ypač žiemos metu;
    • net mėgėjams ir beveik diletantams nereikia žiebtuvėlio, nes jis visada po ranka – bebaigianti degti žolė;
    • su aukščiau paminėtais punktais yra susiję ir tai, kad jeigu „pridegtuvai“ baigėsi, anoks tu vartotojas – sutraukei kaip boba porą ir labanaktis;
    • kalbant ne apie buitinį dūmijimą, gera pradžia sintetika;
    • be žolės nėr žmogaus – to nereikia atsiminti, tuom reikia gyventi. tai religija ir menas;
    • dar kažkurios protingos tautos atstovai pasakė, kad žolė yra malonumo duona, todėl jeigu duonos nevartoji – fail;
    • lengva įsivaizduoti kokso galimybes, bet ne visiems tai yra lengvai įveikiama užduotis;
    • visi žolės mylėtojai myli naminius gyvūnus, o ypač – katukus, kurie juos dažnai rytais aplanko.

    Atsakyti

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *