saldainiai alaus įdaru

mėgstu saldumynus, nors žinau, kad jie kaloringi, bet lyg tyčia juos valgydamas apie tai niekada negalvoju. nenoriu būti vienu iš tų, kurie ieško priežasties sau ir kitiems sugadinti nuotaiką. neneigsiu, pasirinkimo ir apsisprendimo momentas yra sudėtingai neteisingas. sudėtingas jis dėl to, kad niekada nepataikai, todėl ir neteisybė. žingsniuoju pirmyn nuo vienos lentynos iki kitos ir man sunku išsirinkti to vakaro saldumynų karalių. svarbu paminėti ir tai, kad pasirinkimas visada būna niekam tikęs: nusiperki sveriamų šokoladinių saldainių,  o juose įdaras kietas. pasirinkus šokolado plytelę pasirodo, kad norisi ne jos, o paukščių pieno saldainių. ir taip toliau. o banalybės nenuvilia – saldainiai rafaello ir dėžė šokoladinių saldainių, blaivių saldainių. gurkšnojant alų natūralus klausimas – o kur gi alaus skonio saldainiai prie žuvies skonio kiaulienos, ar mėsos skonio baklažanų.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *